12 cozonaci pufoși, aromați cu gust de copilărie și sărbătoare, au alinat bătrânețile grele a 12 bunici bătuți de soartă, ce își duc zilele la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului din Groși-Boroaia. Din mila maicilor de la Schitul Mănăstiresc de acolo, bătrânii primesc o masă caldă și un loc de cazare, însă se confruntă cu foarte multe lipsuri pe care acestea nu reușesc să le acopere: haine, produse de igienă, medicamente, pampers. Colega noastră, Larisa Ungureanu, un adevărat înger protector al sufletelor amărâte, este cea care a ajuns la Mănăstire cu cozonacii și, impresionantă de povestea bunicilor lipsiți de ajutor, de un minim de lucruri necesare supraviețuirii, a promis să se întoarcă acolo. Da, ne vom întoarce pentru acele suflete care au trudit, au dat viață, au suferit și care acum merită să își ducă ultimele zile în liniște. Mulțumim ca de fiecare dată binecunoscutei doamne Alexandra Bujor, de la Cozonac Bujor, un om de o generozitate rar întâlnită, al cărui sprijin îl avem necondiționat, și care mereu oferă familiilor năpăstuite cadouri dulci.
Pentru toți cei care doresc să contribuie la cauzele pentru care noi luptăm, țineți cont că nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată și că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea cazului care se dorește a fi ajutat.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul solicitat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu