250.000 euro este prețul pe care Andreea Elena Sandu, o polițistă diagnosticată cu leucemie, ar trebui să îl plătească pentru a rămâne în viață! O sumă modică pentru unii, o sumă la care alții doar visează! Pentru Andreea, mama a doi băieți, din Rosiori de Vede, județul Teleorman, din luna mai 2020, viața a devenit o luptă contra cronometru, în care a urmat toate procedurile medicale din România și, și- a pus speranța în toți oamenii de bine, de pretutindeni, că o vor ajuta cu strângerea de fonduri, pentru a obține suma de 250.000 de euro necesară transplantului de celule stem, care se poate efectua în Italia.Andreea vrea sa trăiască, vrea sa lupta cu boala, vrea sa fie prezentă în viața fiilor ei și are nevoie de noi! O putem ajuta să rămână în viață și să acceseze transplantul donând pe linkul de mai jos:

https://m.facebook.com/story.php…

Toate detaliile privind acest caz le găsiți pe pagina dedicată:

Din inima pentru Andreea

Mulțumim din suflet Iacov Roxana, colega de cameră a Andreei Sandu din școala de poliție, pentru că ne-a adus la cunoștință problema cu care aceasta se confruntă și am reușit și noi să contribuim cu suma de 2.000 de lei la salvarea acesteia.

Mulțumim deasemeni IBM Residence prin Popovici Paul și Safesteel SRL prin Lucian Sanduleac pentru că au fost din nou alături de noi, ajutându- ne în acțiunile pe care le desfășurăm.

Dacă doriți să fiți alături de Andreea, pe linkul de mai sus puteți dona sume începând cu 20 de lei.Are nevoie de noi toți în lupta cu cumplită boală din care trebuie să iasă învingătoare.

Succes Andreea!

Multă sănătate!

Suntem alături de tine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu