A venit Moș Nicolae!!! Ghetuțe mai mult sau mai puțin pline, râsete, lacrimi, bucurii sau dezamăgiri.Mii de copii s-au trezit astăzi cu speranța de a-și împlini dorințele în cadourile găsite în papucii frumos lustruiți și pregătiți de cu seară.
Pentru un băiețel de numai 3 ani din Botoșani, Carvinschi Rareș și familia acestuia, darul cel mai important în această perioadă ar fi găsirea donatorilor de sânge pentru operația la inimă pentru care micuțul este programat la Târgu Mureș.Diagnosticat cu insuficiență cardiacă Niha III, canal atrioventricular formă de tranziție, insuficiență mitrală, insuficiență tricuspidiană și hipertensiune pulmonară secundară, acesta a fost programat la operație încă din primavara acestui an, însă din cauza pandemiei de Coronavirus intervenția nu a avut încă loc.În acest moment a mai apărut un impediment, nevoia de sânge pentru grupa sanguină B3 Rh negativ, grupa lui Rareș. Lipsa acestuia și a donatorilor pe această grupă îl despart în acest moment pe Rareș de șansa la o viață normală și fără probleme.Haideți să îi oferim acest cadou, să îi facem o bucurie în luna cadourilor!
Oricine dintre dumneavoastră, posesori ai grupei sanguine B3 negativ, pot umple ghetuțele lui Rareș cu speranță și sănătate, cu un viitor de care să se bucure precum toți copiii de vârsta lui.Pentru acest lucru este suficient să vă prezentați începând de mâine în orice Centru de Transfuzie Sanguină și să donați indiferent de grupa sanguină pentru Carvinschi Rareș.Astfel acesta va primi sângele de care atât de mare nevoie pentru a fi supus intervenției chirurgicale.
Ne bazăm pe voi, ‘ Moși Nicolae!’
La multi ani cu sănătate și bucurii sfinte tuturor celor ce poartă numele Sfântului Nicolae!
Sfântul Nicolae sa vă ocrotească !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu