Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România din Suceava și-a continuat maratonul și a ajuns la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, unde membrii echipei noastre, Radu Stefan și Andrei Iacov, împreună cu voluntari din Focșani: Dima Vali, Lus Costelus și Ghenuche Ionut, au donat 75 kg dezinfectant – hipoclorit de sodiu, 200 măști, dezinfectant gel de mâini 2 bidoane, 2000 buc botosei, 300 buc mănuși, șervețele umede, alcool sanitar, role prosop hârtie, galeti și rezerve mop, dulciuri și sucuri pentru donatori.
Mulțumim în mod deosebit dnei doctor Mioara Hanta, manager al Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea pentru ajutorul necondiționat și suportul oferit în cazurile grave care necesita sânge.
Sângele este însuși elementul vital al vieții noastre.Din păcate, stocurile de sânge sunt în continuare insuficiente! Centrele de Transfuzie se confruntă cu o criză acută de sânge, iar tratamentele și operațiile sunt programate în funcție de existența acestuia pe stoc.
În acest context, vă încurajăm să continuați să donați, gestul dumneavoastră nobil poate salva o viață!Fiți eroi pentru o zi și dăruiți viață prin sângele vostru!

Puteți în continuare să ne susțineți acțiunile prin donații conform detaliilor de mai jos.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
si pe site-ul Fundatiei www.funord2001.ro, direct cu cardul.
#donezEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu