Ați fost alături de el, a ajuns în Turcia la clinica Anadolu, unde i s-a promis o șansă la viață, a efectuat primele intervenții, însă acestea sunt doar primele etape din lunga cursă pentru supraviețuire și spulberare a dușmanului numit boală. Domnul Matras Florin, din Plopeni, județul Suceava, a ajuns acum din nou în țară unde se va putea bucura de Sărbătorile de iarnă alături de familie. Colegul nostru,

Andrei Iacov

, membru al Fundației, l-a vizitat pentru a vedea cum se simte și a afla situația sa actuală. Domnul Matras a optat pentru acestă variantă întrucât drumul dus-întors este mai ieftin decât șederea în Turcia pe o perioadă mai lungă în așteptarea următoarei etape de tratament. Cele două tratamente de imunoterapie pe care trebuie să le facă, le va face la Suceava, cu tratamentul din Turcia pus la dispoziție de domnul doctor Sinan.

Pentru că de bani depinde în continuare șansa la viață a domnului Matras, își drămăluiesc cu atenție fiecare ban primit și programează tratamentul și intervențiile de manieră cât mai eficientă. Oricât de chibzuiți ar fi, banii sunt în continuare prea puțini și au nevoie disperată de dumneavoastră pentru a putea continua. Sunt în situația în care nici o sumă oferită nu este prea mică, fiecare gest al dumneavoastră contează în lupta pe care o duc. Cu ajutorul nostru au nevoie să strângă o sumă de peste 60.000 de euro pentru tratamentul salvator, tratament care va include 12 ședințe de chimioterapie și imunoterapie plus evaluarea din ianuarie (pet scan RMN CT) și plata parțială a mandibulei, ea fiind deja comandată ( un material artificial “zirconiu” și implant de mușchi de pe picioare ). Mulțumim Fil Nord Spedition Srl
prin Mertic Ionela care au donat deja suma de 1000 euro și așteptăm în continuare oameni cu suflet mare să ni se alăture.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, sumele pot fi direcționate în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU MATRAS FLORIN”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe sprijinul dumneavoastră, ca de fiecare dată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu