Cât de crunt este să îți sărbătorești aniversarea celor 4 ani de viață pe un pat de spital? Să dai veselia, tortul și cadourile pe branule, medicamente și investigații?
Cât poate duce și cât poate suporta acest mic suflet?
Este vorba despre Ilinca Elena Moroșanu, din Comuna Boroaia, sat Bărăști, diagnosticată la naștere cu Epilepsie focala de etiologie structurală, Sindromul STURGE – WEBER UNILATERAL . Sindromul Sturge – Weber, denumit uneori angiomatoză encefalorigeminală, este o tulburare neurologică și cutanată congenitală rară, asociată adesea cu convulsii, dizabilități intelectuale și angiom leptomeningeal ipsilateral (malformații cerebrale și tumori).
În urma investigațiilor efectuate la Spitalul Județean Suceava, unde Ilinca este internată momentan cu mama ei ca urmare a unui episod de convulsii puternice, medicii au ajuns la concluzia că are nevoie urgentă de o operație la Spitalul Monza din Bucuresti. Costurile operației se ridică la valoarea de 15.000 de euro, la care se va adăuga suma necesară tratamentului de recuperare.
Nu este o sumă uriașă pentru a reda fericirea și copilăria unui îngeraș și liniștea unei mame.Împreună putem ajuta ca destinul Ilincăi să o ia pe calea vindecării.
Haideți ca împreună să îi redam visele, o copilărie normală și frumoasă alături de familie! Stă în puterea noastră să fim empatici și solidari cu Ilinca, să fim mulțumiți ca am avut și noi o contribuție oricât de mică la recuperarea ei.
Facem fapte bune împreună!!!
Pentru toți cei care doriți să o susțineți pe Ilinca vă punem la dispoziție conturile deschise pe numele mamei la banca Transilvania, în care se pot face donații:
Titular MOROSANU CATALINA
RO59BTRL03401201476964XX – Cont lei
RO08BTRL03404201476964XX – Cont Euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu