Ce poate fi mai înălțător și mai profund decât gestul de a dărui?
Pe lângă lucruri materiale, poți dărui zâmbete, încredere, speranță, iar atunci când sunt dăruite din suflet, valorează cât însăși viața.
Any Irina, membra Fundației noastre, a ales un mod inedit de a dărui: și-a oferit ziua de naștere și compania prietenilor apropiați, unei cauze nobile- salvarea de vieți, prin organizarea unui amplu eveniment de donare de sânge la Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava.
Atât Any, cât și cei peste 40 de prieteni și cunoștințe au donat sânge, au donat viață, au dăruit șanse unor oameni de a se mai bucura de răsăritul soarelui.
Alături de Dr.Georgeta Iacov – Președinta Fundației, Andrei Iacov și NH Nadia – membri, Any și invitații săi, s- au bucurat de dulciurile delicioase meșterite de sărbătorită și au luat parte la o zi aniversară cu adevărat memorabilă, o zi dedicată iubirii și salvării aproapelui nostru.
Așa da!
Bravo Any!!!
La mulți ani minunați, sănătoși și plini de inițiative, iti urează și Familia Sânge pentru România!
***Menționăm că întregul eveniment s-a desfășurat, ca de fiecare dată, cu respectarea tuturor măsurilor și procedurilor igienico- sanitare pentru prevenirea răspândirii virusului Covid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu