Credința, tradițiile, omenia și bunul simț s-au născut la țară, în vechile sate și cătune românești, uitate de timp.
În misiunile sale sociale, voluntara noastră, Larisa Ungureanu, a identificat în satul Groși, comuna Brusturi, județul Neamț, un om de poveste, un om minunat, un ‘ domnul Trandafir ‘ al copilăriei noastre, în persoana domnului învățător Vasile Neculai Trofin.

Acest grădinar de suflete pe lângă implicarea de la cursurile școlare își dedică timpul liber pentru a ajuta copiii să performeze, se ocupă de Alexandra, fetița cu dizabilități din materialele noastre anterioare și o pregătește acasă pentru școală ajungând astfel în clasa a doua, este implicat în ajutorul familiilor nevoiașe, toate persoanele din sat îl știu și îl vorbesc numai de bine.

Toți membrii familiei lui sunt cadre didactice, soția este educatoare, fiica este profesor de educație fizică și merge cu copilașii la concursuri. Un învățător de excepție, ai cărui elevi au calificative maxime, practică sporturi de performanță și iubesc școala. Domnul Trofin ne-a dat detalii legate de cazurile sociale care au nevoie de sprijin în sat și ne-a îndrumat.

Ne-am dorit din suflet să îi dedicăm o postare acestui Om între oameni, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce face si pentru că ne mândrim și bucurăm cu existența lui. Ne dorim să cunoaștem cât mai multe astfel de persoane, implicate în comunitățile din care fac parte și să îi apreciem pentru efortul lor.

Să ne trăiți sănătoși, dragi oameni de bine!
Ne bazăm pe voi și implicarea voastră!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu