Da, miracolele există cu adevărat. Fiecare dintre dumneavoastră care ați donat bani sau ați distribuit postarea legată de cazul lui Burlacu Adrian Lucian, tânărul de 31 de ani, din Suceava, ați înfăptuit un mic miracol pentru el și familia lui.Ați redat unui tată speranța că va putea fi în continuare sprijin pentru cei dragi, ați redat speranța unei mame că nu va rămâne singură alături de copiii săi și cel mai important ați ajutat ca cei doi îngerași ai familiei să se poată bucura în continuare de protecția și sfaturile unui tată iubitor.
Da, după cum v-ați dat seama o mare parte din suma necesară deplasării în Turcia s-a strâns cu ajutorul dumneavoastră, săptămâna trecută. Mai exact, prin bunăvoința oamenilor cu suflet nobil, mereu aproape de cei aflați în suferință, s- au adunat 92.463 lei și 727 euro.Sunt mulți dar încă nu sunt suficienți.Un singur pas îi desparte de plecarea în Turcia- diferența de bani.Se fac toate demersurile și se pregătesc actele medicale în vederea deplasării pentru miercuri, 17 februarie.Stă în puterea noastră să facem un mic efort să îi ajutăm să adune și diferența de bani necesară intervențiilor medicale.Fiecare dintre dumneavoastră poate aduce un strop de lumină și speranță în viața familiei Burlacu prin contribuția virată în conturi.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată si că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU ADRIAN ”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul solicitat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu