Dacă ar exista trenul vieții ne-am dori să fim proprietarii acestuia, pentru ca în călătoriile noastre să putem salva cât mai multe vieți. Chiar și fără acesta, astăzi organizăm o călătorie pentru viață, pentru viitor. Ambulanța privată a celor de la

Ambu-Life

va transporta astăzi către Târgu Mureș sângele necesar operației pe cord la care va fi supus micuțul Carvinschi Rareș, din Botoșani, băiețelul de numai 3 ani despre care scriam pe 6 decembrie și pentru care solicitam suportul donatorilor. Se pare că Moș Nicolae a fost darnic anul acesta și Rareș se va putea bucura ulterior operației de o viață normală alături de cei dragi.

Întrucât

Centrul De Transfuzie Botoșani

nu deține o geantă transport pungi sânge dotată cu sistem de monitorizare și etalonare,

Andrei Iacov

a împrumutat de la

Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava

geanta donată de Fundația noastră în noiembrie, pentru transportul în deplină siguranță și în condiții adecvate a sângelui donat pentru Rareș.

Cu acest prilej dorim să ne luăm angajamentul ca până de Crăciun să dotăm și Centrul de Transfuzie Botoșani, reprezentat de doamna director Paraschiva Temneanu, cu o astfel de geantă. Existența acesteia este vitală, poate fi de un real ajutor în situații critice când viața celui drag depinde de o pungă de sânge aflată la o distanță prea mare pentru a fi transportată fără condiții speciale.
Ne bazăm ca și până acum pe ajutorul oamenilor de bine, pe ajutorul reprezentanților firmelor din Botoșani care printr-un efort comun pot contribui la dotarea Centrului cu un astfel de echipament. Pentru toți cei care doresc să contribuie pot lua legătura telefonic cu noi, sau pot dona în conturile noastre cu mențiunea “geantă transport sânge Botoșani”. Menționăm că toți banii donați către Fundația noastră ajung la proiectele către care au fost direcționați integral, nu avem cheltuieli legate de salarii, chirii sau consumabile, toate persoanele implicate în activitatea noastră sunt voluntari care contribuie din suflet.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu