Din cei 15.000 de euro necesari pentru operația micuței Ilinca Elena Moroșanu, din Comuna Boroaia, sat Bărăști, diagnosticată la naștere cu Epilepsie focala de etiologie structurală, Sindromul STURGE – WEBER UNILATERAL, 10.800 de lei au fost donați de către membrii și voluntarii Fundației noastre.
Mulțumim din suflet pentru implicare și pentru că sunt mereu alături de cazurile pe care le prezentam colegilor noștri de nădejde:
Momentan Ilinca este internată la Spitalul Obreja din București. În drum spre capitala a făcut 2 convulsii, repetate și la spital. Se așteaptă ca stare ei sa se stabilizeze pentru efectuarea unui RMN, urmând ca ulterior să fie transferată la Spitalul Monza pentru intervenția chirurgicală. Din câte am înțeles, operația presupune îndepărtarea lobului drept al creierului, urmând ca ulterior toate funcțiile să fie preluate de partea stânga a acestuia.
Recuperarea va fi grea și costurile pe măsură, la care se adaugă și zilele de internare post operatorii care se plătesc.
Pentru toți cei care doriți să o susțineți pe Ilinca vă punem la dispoziție conturile deschise pe numele mamei la banca Transilvania, în care se pot face donații:
Titular MOROSANU CATALINA
RO59BTRL03401201476964XX – Cont lei
RO08BTRL03404201476964XX – Cont Euro
Mulțumim tuturor celor care au donat pentru operația și însănătoșirea Ilincăi, atât către Fundație, cât și în conturile părinților trecute în postarea noastră și în articolul din ziar.
Datorită vouă Ilinca are o șansă la viață!!!
Facem fapte bune împreună!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu