Din păcate atunci când doar unii dintre noi pun suflet, investesc bani și se focusează pe schimbarea în bine, lucrurile nu funcționează.Până când fiecare dintre noi nu va conștientiza importanta fiecărui lucru, a regulilor și procedurilor, nu va pune în balanță binele și răul, orice progres este sortit eșecului.
De ani de zile ambulanțele spitalului preiau sângele de la

Centrul Judetean de Transfuzie Sanguina Suceava, oprind în trafic, în fața clădirii, pe benzile destinate deplasării. Cu insistența și implicarea Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România, Andrei Iacov, ajutat de cei de la SUCT prin Codrut Popescu, care au asfaltat și Loial Impex prin Cristi Iacob, care au marcat, a reușit amenajarea a două locuri de parcare special pentru ambulanțe. Din păcate acest lucru îi lasă indiferenți pe cei care consideră de cuviință să își parcheze mașinile pe spațiile destinate nevoilor Centrului județean de Transfuzie Sanguină Suceava.
Facem un apel pe această cale către Poliția Comunitară care poate ajuta la remedierea acestei situații. Solicităm implicarea acestora și amendarea/ avertizarea constantă a proprietarilor mașinilor parcate necorespunzător, pe locuri care nu sunt destinate parcării publice, probabil doar așa, în timp, adevăratul proprietar va putea beneficia de ele.
Haideți să învățăm să nu mai fim atât de comozi și să primeze de fiecare dată bunul simț atunci când facem un lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu