După cum scriam acum 2 săptămâni, domnul Matras Florin, un bărbat activ și muncitor, în vârstă de 53 de ani, din Plopeni, județul Suceava, avea nevoie de ajutorul și mobilizarea noastră, a tuturor, pentru a ajunge la clinica Anadolu din Turcia, unde i s-a promis o șansă la viață. Cu un aspect mutilat de intervențiile din țară pentru eliminarea carcinom scuamos hemimandibular, distrus atât fizic cât și psihic, domnul Matras a ajuns în Turcia. Din motive de siguranță pentru pacient, pe lângă intervenția stabilită inițial, s-au mai făcut alte 4 intervenții chirurgicale: peg la stomac pentru o alimentație mai bună, traheostomă la gât pentru o respirație sigură, port cateter la inimă pentru a putea face în siguranță tratamentul de chimioterapie și s-a intervenit chirurgical la nivelul gâtului eliminandu-se lamboul. Toate aceste intervenții plus zilele de spitalizare s-au ridicat la un cost de peste 15.000 de euro. Acum trebuie să înceapă partea de chimioterapie și ulterior operația de înlăturate a tumorii, însă din păcate socoteala de acasă nu s- a potrivit cu cea de acolo și banii nu le ajung pentru a continua. Riscă să se întoarcă acasă, fără a-și atinge scopul principal pentru care a plecat, acela de a-și salva viața. Noi am virat în contul lor suma de 9500 de lei, din care 2750 de lei Transport Bucovina prin

Radu Stefan

, 1.000 de lei Emaco Profi Srl prin Curcă Anca-Mihaela, cărora le mulțumim din suflet, iar diferența din Partea Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România, însă aceștia îi permit să mai stea doar puțin timp în Turcia.

Este momentul să arătăm că suntem din nou solidari, orice sumă, indiferent de valoare, îl poate ajuta pe domnul Matras să continue procedurile și să aibă o șansă de vindecare.
Contăm pe sprijinul dumneavoastră, ca de fiecare dată!
Pentru toți cei care doriți să susțineți acest caz, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu