După o operație de peste 2 ore, micuțul Matteo, luptătorul din Bacău a trecut cu bine peste încă o anestezie și operația de refacere a membranei ochiului. Momentan are copci și inserții de silicon, are dureri și este agitat, însă cu siguranță se va reface. Nu a fost o intervenție ușoară. Copcile vor fi înlăturate dupa 14 zile, însă bandajul a fost scos și doctorul se declară mulțumit de cum arată ochiul la o perioadă atât de scurtă de la intervenție.Cu un cost de 3500 de euro, ne încredem în profesionalismul medicilor turci și sperăm că au salvat ochiul micuțului Matteo.
Lupta lui Matteo și familiei sale pentru o viață și o copilărie normală continuă. Ceea ce a fost mai greu a trecut. Mai rămân câțiva pași importanți. Stă în puterea dumneavoastră, a noastră a tuturor, să îi ajutăm în continuarea demersurilor începute, să îi ajutăm să poată rămâne în Turcia și să continue investigațiile care le sunt recomandate.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată si că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU MATTEO”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Mulțumim în mod deosebit tuturor celor care au contribuit atât în conturile noastre, cât și ale părinților și au făcut posibilă plecarea lui Matteo în Turcia și investigațiile realizate până în prezent.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!
Matteo are nevoie de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu