EcoOptic prin punctele de lucru din Suceava și Botoșani, oferă consultații și ochelari gratuit, persoanelor nevoiașe, aflate în dificultate, care nu își permit achiziționarea unei perechi de ochelari.
În colaborare cu Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, EcoOptic Suceava, prin Ruxandra Oana Mihalachi, o persoană deschisă, inimoasă și de mare ajutor în parteneriate anterioare, dorește să pună bazele unei ample campanii, prin care să fie facilitat accesul persoanelor vulnerabile la un consult gratuit și ochelari corespunzători dioptriilor pe care le au.Facem pe această cale un apel la discernământ, să încercăm să punem în balanța dacă noi suntem cei care ne permitem sau nu, un astfel de „lux” și să dăm curs invitației echipei EcoOptic numai în cazul în care nu ne-am permite achiziționarea.Ar fi păcat să ocupăm locul unei persoane care cu adevărat s-ar putea să aibă nevoie de acest cadou. Ne bazăm deasemeni pe voi, ca în măsura în care cunoașteți persoane care ar avea nevoie de acest serviciu gratuit să îi directionați către EcoOptic.Campania va fi disponibilă pe baza de programare telefonică la numărul 0752 501 073. Baza acestei campanii își are ecoul în timp, când Ruxandra Mihalachi a început un alt proiect prin care oferea o reducere considerabilă, de 20%, clienților care la achizitionarea produselor noi își aduceau vechii ochelari. Aceștia au fost verificați, recondiționați și sunt gata pentru un nou proprietar, în campania actuală. Pe lângă aceste rame, EcoOptic oferă și rame noi, în funcție de conformația feței și lentila care va trebui folosită.

Mulțumim EcoOptic pentru că sunteți alături de noi și mai ales alături de oamenii vulnerabili aflați în dificultate financiară și pentru că îi ajutați să vadă o lume mai bună, mai clară, cu o grijă în minus, prin această campanie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu