Fiecare persoană are dreptul la o viață cât mai lungă și cât mai fericită, în compania celor dragi. Cu atât mai mult, când tinerețea îți zâmbește în suflet, îți dorești să fii sănătos, să te bucuri de familie, realizări și oportunitățile destinului.
Pentru Burlacu Adrian Lucian, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Suceava, tată a doi copilași minunați, visele și planurile de viitor au prins un contur sumbru în 2020 cand a fost diagnosticat cu Glioblastom. În luna august speranțele au reapărut, Adrian a suferit o intervenție chirurgicală la cap la Spitalul Bagdazar din București, a făcut radioterapie și chimioterapie la Iași, la Institutul Regional de Oncologie și toate lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal. Bucuria a fost însă de scurtă durată, rezultatul controlului efectuat la 6 luni, a căzut ca un bumerang asupra familiei.Prima intervenție chirurgicala se pare ca nu a fost un succes, astfel încât, problema persistă și mai mult decât atât, a devenit extrem de urgenta. Medicii din România din păcate nu încurajează o nouă operație și sunt extrem de rezervați în privința unei reușite, motiv pentru care, familia copleșită de astfel de vești își pune toate speranțele în medicii din Turcia, medici care au reușit să mai facă minuni și in alte cazuri disperate. Pentru a ajunge în Turcia și a fi supus intervențiilor chirurgicale, la o prima evaluare, ar avea nevoie de o suma de aproximativ 30.000 de dolari. Un preț relativ mic, pentru o viață de om, pentru un stâlp al unei familii aflate la început de drum, pentru un tată a doi bulgărași de viață care au nevoie de el. Ca de fiecare dată, Alin Cretu de la AC Mobile este solidar cu cazurile persoanelor aflate în nevoie și oferă familiei Burlacu o primă sumă de 10.000 de lei. Ii mulțumim din suflet și vă încurajăm și pe dumneavoastră să nu rămâneți indiferenți la tragedia lor.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată si că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU ADRIAN ”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu