În centrul preocupărilor noastre rămân centrele de transfuzii și dorința noastră de a educa populația în scopul donării constante de sânge.
Președinta Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România, doamna doctor Georgeta Iacov, alături de membrii Radu Ștefan si Andrei Iacov, au ajuns în cel de al șaptelea Centru de Transfuzie Sanguină, la Piatra Neamț. Aici au vizitat centrul și au aflat de la doamna doctor Victoria Marin, directorul acestuia, nevoile cu care se confruntă.
Mitrea Valentina, una dintre angajații centrului ne- a ajutat cu preluarea produselor de igienă donate centrului, în speranța de a- i ajuta la respectarea protocoalelor în vigoare: 75 kg dezinfectant – hipoclorit de sodiu- concentrat, 25 kg săpun lichid de mâini, 200 măști, dezinfectant gel de mâini 2 bidoane, 2000 buc. botosei, 300 buc. mănuși, șervețele umede, alcool sanitar, role prosop hârtie, găleți și rezerve mop, dulciuri și sucuri pentru donatori.
Nevoia de sânge este în continuare acută, vă invităm deci să vă adresați pentru donare Centrelor de transfuzie Sanguină din zona dumneavoastră de reședință.
Fiți eroi pentru o zi și dăruiți viață prin sângele vostru!
Puteți în continuare să ne susțineți acțiunile prin donații conform detaliilor de mai jos.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundatiei www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu