Încă un nume sonor se alătură campaniei noastre “Sânge pentru Viață!”. Egger România, membră a EGGER Group, susține donarea de sânge și salvarea de vieți.
Pe lângă numeroase campanii umanitare pe care le au în derulare, Egger ne-a ajutat de-a lungul timpului cu contribuții financiare, iar acum si- au propus ca în campania actuală să doneze prin intermediul propriilor angajați o cantitate de 45 de litri de sânge și o sumă de 1000 de euro pentru cazul lui Stefanel, băiețelul din Zvoriștea, care are nevoie de transplant de măduvă. Egger va dona câte 10 euro pentru fiecare angajat care donează sânge, în plus fiecare donator are oportunitatea de a ceda bonurile de masă pe care le primește din partea Centrului de Transfuzie Sanguină cu ocazia donării.
În fiecare zi de marți vor fi prezenți în grup organizat la Centrul de Transfuzie, în celelalte zile ale săptămânii urmând să vină individual, în funcție de program.
Astăzi din partea Egger a fost prezentă doamna Bianca David, însoțită de primii 9 colegi. Le mulțumim frumos pentru gestul nobil, pentru viețile salvate și pentru exemplul pe care îl dau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu