La Centrul de Transfuzie Sanguina Giurgiu, în urma defectării unei piese de la echipamentul de stocare al sângelui, stocul acestui element vital pentru viață este ZERO!!! Reprezentantul nostru, Andrei Iacov, a luat legătura cu dna contabil șef Nicoleta Capran, pentru a afla mai multe detalii și cum îi putem ajuta și susține în această perioadă.
Facem un apel către toți oamenii de bine din zonă să se prezinte pentru a dona sânge. Nevoia de sânge din spitale este constantă, viețile oamenilor depind de acesta! În acest moment, timpul este cel mai mare dușman, mobilizarea în vederea donării este esențială!
Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu nu este singurul care întâmpină probleme de acest gen. În toate centrele din țară se lucrează cu aparatura veche, uzată moral, care ar fi trebuit de mult casată. În lipsa unor echipamente noi personalul centrelor le folosește pe cele din dotare, însă situații dezastruoase precum cel de la Giurgiu pot să apară oriunde.
NOI încercam să ne implică și să ajutăm la rezolvarea punctuală a problemelor administrative grave, VOI puteți ajuta donând constant sânge pentru salvarea vieților semenilor noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu