Lupta lui Matteo, băiețelul din Bacău diagnosticat cu sindrom Lyell, și a familiei sale pentru o viață normală, continuă. Sunt în continuare încrezători în profesionalismul medicilor și recomandările acestora.Aceștia sunt încă în Turcia și vor continua să rămână acolo pentru încă o perioadă, timp în care deja sunt programate investigațiile pe care Matteo trebuie să le urmeze.
Astăzi este o zi importantă pentru micul Boroboață: va avea loc operația la ochi , cea de reconstrucție a membranei ochiului, pe care o așteptau încă de la finalul lunii decembrie, intervenție care nu se putea efectua până când zona respectivă nu se vindeca într-o anumită măsură.Tratamentul format din 4 tipuri de picături se pare că și-a făcut efectul.Așteptăm cu emoție alături de părinți și de voi toți, cei care i-ați susținut moral și financiar, rezultatul operației.Matteo este puternic și va trece cu bine și peste această etapă.
Suntem în continuare alături de ei în această luptă și încercăm să vă aducem la cunoștință permanent situația lui Matteo și să vă solicităm în continuare sprijinul pentru a-l ajuta să finalizeze toate investigațiile.
Față de momentul plecării starea generală a lui Matteo este mult îmbunătățită, debordează de energie și uimește și încântă personalul medical cu puterea de a trece peste durerea și greutatea investigațiilor.
Matteo trebuie să redevină un băiețel cu o copilărie normală, sănătos și fericit.
Stă în puterea dumneavoastră, a noastră a tuturor, să îi ajutăm în continuarea demersurilor începute, să îi ajutăm să poată rămâne în Turcia și să continue investigațiile care le sunt recomandate.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată si că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU MATTEO”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Mulțumim în mod deosebit tuturor celor care au contribuit atât în conturile noastre, cât și ale părinților și au făcut posibilă plecarea lui Matteo în Turcia și investigațiile realizate până în prezent.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!
Matteo are nevoie de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu