Matteo Gabriel, doar un îngeraș de 3 ani, care se confruntă cu mult prea multă durere și suferință pentru vârsta lui. Venit pe lume să își bucure părinții și în special mămica de 39 de ani, care nu mai credea în această minune, Matteo, un bulgăre de viață de doar 2,1 kilograme, a fost mereu un luptător, însă din păcate imunitatea nu a fost unul dintre punctele lui tari. Un copil sensibil la răceli, acesta a luptat luni de zile pentru a înfrunta pneumoniile și bronșitele pe care le contacta, pentru a putea să respire și pentru a duce o viață lipsită de tratamente, siropuri și febră. Deși a avut mereu parte de cele mai bune medicamente recomandate de medici și de grija și dedicarea totală a părinților, Matteo a trebuit operat de polipi în septembrie anul acesta, pentru a putea continua să respire. Când totul părea că va reveni pe făgașul normal și micuțul vă depăși problemele cu care s-a confruntat până acum, a venit lovitura cea mai dură.Debutând cu febră de peste 40 de grade, greu de ținut sub control, cu dureri cumplite, după multe zile de spitalizare, atât la Bacău, cât și la Iași, Matteo Gabriel a primit diagnosticul : SINDROM LYELL. Acesta se caracterizează printr-o afecțiune dermatologică extrem de gravă, manifestată prin dezlipirea întregului epiderm, survenit ca reacție la unul dintre medicamente, un sindrom extrem de rar.

Problema cea mai mare este că acest sindrom afectează nu numai aspectul extern dar și organele interne. Sufletul părinților plânge în fața acestei situații și a neputinței, în timp ce corpul mic al lui Matteo răpus de febră, dezhidratare, durere, plânge sângerând de la răni, atât în jurul guriței, cât și la organele genitale. Extrem de afectați de acest sindrom sunt ochișorii acestuia, împânziți de cojițe și uscați.

Nu, nu îl mai putem lăsa nici o secundă să lupte singur, nu putem risca să îi fie afectată vederea, nu putem lăsa boala să se instaleze mai mult decât a făcut-o până acum și să pună stăpânire iremediabil pe micul băiețel.

Matteo trebuie să ajungă la Viena, pentru a primi ajutorul de specialitate de care are atât de mare nevoie în aceste momente. Uniți putem realiza acest lucru. Am început demersurile și în zilele următoare vom avea estimarea exactă a costurilor, însă până atunci dăm startul campaniei de strângere de fonduri pentru Matteo Gabriel.

STOP SUFERINȚĂ !!!, îngerașii ca el trebuie să se bucure de copilărie, de soare, de zâmbete, de îmbrățișările călduroase ale părinților. Stă în puterea noastră să îi redăm o viață normală!!!

Membrii Fundației noastre, membrii familiei Sânge pentru România, au făcut primul pas, avem primii 1.800 de lei pentru Matteo, pentru care mulțumim din suflet New Concept Beauty, prin Raluca Lavinia Popovici și Sape Pif Suceava prin Florin Pif.

Vă reamintim tuturor celor care doriți să vă alăturați cazurilor pentru care noi luptăm: Fundația noastră nu are angajați și nici cheltuieli, cu toții suntem voluntari și ne implicăm după posibilități, financiar, social, moral, oferindu-ne suportul, ca urmare toate fondurile strânse merg 100% către cazurile prezentate.

Pentru toți cei care doriți să sustineti acest caz, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul, si nu uitați

Matteo Gabriel se bazează pe ajutorul nostru!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu