Nu este legătură mai sfântă decât aceea dintre părinți și copii. Ne dau viață, ne insuflă cele mai frumoase și înălțătoare emoții: bunătate, dragoste, credință, putere și înțelepciune. Părinților le datorăm tot ceea ce suntem și tot ceea ce putem deveni. Suntem pentru că ei sunt sau au fost și ne aplecăm cu recunoștință către aceștia.
Să simți recunoștință și să nu o exprimi este ca și cum ai împacheta un cadou fără a-l dărui vreodată, însă există copii care pot dărui acest cadou. Fiul domnului Ciobanu Paul Daniel, fostul Agent șef principal de la Serviciul Cazier – I.P.J. Neamț, este cel care, dăruind o parte din el, fiind donator de țesut hepatic pentru tatăl său a găsit maniera prin care îi poate mulțumi celui care i-a dat viață.Un gest nobil și înălțător. Din păcate lupta acestuia cu durul diagnostic nu este câștigată. Domnul Ciobanu are nevoie de sânge, de mult sânge pentru ca transplantul să se poată efectua. Cazul a fost preluat de reprezentantul nostru pe zona București, comisarul șef Dumitru

Sorinel Apostol

și încercăm să ajutăm cu tot ce putem. Momentan internat la Spitalul Fundeni în vederea realizării intervenției, domnul Ciobanu împreună cu întreaga familie se bazează pe ajutorul nostru și donatorii noștri fideli.Vă rugăm să vă prezentați în orice Centrul de Transfuzie Sanguină din țară și să donați sânge INDIFERENT de grupa sanguină pentru CIOBANU PAUL DANIEL, el urmând astfel să primească sângele de care are nevoie.

<Mulțumesc> este cea mai bună rugăciune pe care o putem spune, iar noi o spunem adesea, pentru a exprima recunoștința pentru voi, toți cei care ne ajutați necondiționat.
Împreună reușim să redăm speranța!
Împreună salvăm vieți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu