Nu l-am cunoscut, deși ne-ar fi plăcut să o facem. Am fost alături de el atât noi, cât și reprezentantul nostru pe zona București, domnul comisar șef Dumitru Sorinel Apostol, dar și dumneavoastră, cei care la îndemnul nostru ați donat sânge pentru a-l ajuta să lupte pentru viață, să lupte să rămână alături de cei dragi.
Din păcate domnul Ciobanu Paul Daniel, fostul Agent șef principal de la Serviciul Cazier – I.P.J. Neamț a pierdut lupta, se odihnește acum în pace alături de cei drepți în împărăția cerurilor. Din păcate nici gestul suprem al fiului donator, nici sprijinul soției, Ciobanu Oana, nici efortul medicilor și tot ajutorul primit din partea celor cunoscuți și mai puțin cunoscuți, nu au reușit să schimbe traseul destinului pecetluit în cartea vieții. Pentru toți cei care l-au cunoscut va rămâne o amintire frumoasă purtată în suflet, îi vor păstra veșnic o lumânare aprinsă în gânduri și îl vor conduce astăzi pe ultimul drum. Am fost alături de el în lupta pentru viață și ne-am dorit și noi să fim aproape în ultimul ceas, astfel încât, Președinta Fundației noastre, doamna doctor

Georgeta Iacov împreună cu fiul acesteia, Andrei Iacov, au fost prezenți aseară la Piatra Neamț, pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care a fost Ciobanu Paul Daniel.
Dumnezeu să îl ierte și putere familiei!
Drum lin printre stele și odihnă veșnică!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu