Oare cum este să nu știi gustul ciocolatei, al acadelelor, al plăcintelor al cartofilor prăjiți sau altor bunătăți pe care copiii le adoră?
Ștefan Rotariu, un băiețel de doar 3 ani, din Zvoriștea, județul Suceava, duce o povară mult prea grea pe umerii săi. Diagnosticat la vârsta de 9 luni cu Sindromul Wiscott Aldrichh după multe săptămâni de spitalizare la Suceava, Iași și Fundeni, Ștefan luptă zilnic pentru a se menține în viață și petrece alături de mama sa, Lidia, cea mai mare parte a timpului în spital.Pentru el, salonul de spital a devenit o a doua casă, și în acest moment se află la Cluj, sub atenția directă a medicilor de acolo.Acest sindrom cu care Ștefan se confruntă se manifesta pe 3 direcții foarte grave :
1.alergii foarte puternice – singurele alimente pe care le poate consuma fiind carnea de pui, pește cod și morcov, orice alt aliment îi provoacă puternice erupții pe piele și nu este tolerat de organism. Și oricât de greu ar fi, Ștefan trece peste orice poftă și nu îndrăznește nici să viseze la lucrurile care ii fac rău.
2.trombocite foarte scăzute care îi creează puternice infecții la nivelul organismului și care uneori cedează după luni de antibiotice administrate, medicamente care îi dau firavul corp peste cap.
3.o dermatită extrem de puternică care se manifestă ori de câte ori organismul nu tolerează ceea ce i s- a administrat.
Pentru a corecta toate acestea și pentru ca Ștefan să rămână în viață, există o singură soluție, un transplant de măduvă în Italia la Ospidale Pedriatico Bambino Gesu a cărui cost se ridică la suma de 150.000 de euro, sumă pe care familia nu o are.
Apelăm din nou la dumneavoastră, oameni solidari cu cazurile noastre, pentru a- i da o mână de ajutor acestui mic îngeraș care are dreptul la viață și la bucuriile copilăriei.Viața nu mai poate fi pentru el chin, durere, spitale și interdicții permanente, și stă în puterea noastră să îi redam visele atât lui cât și familiei greu încercate de această boală.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată si că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU ȘTEFAN ”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul solicitat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu