❗❗❗Distribuiți ❗❗❗
❗❗❗Salvăm o viață ❗❗❗
❗❗❗Redăm speranța❗❗❗
Revenim cu informații legate de cazul domnului Matras Florin, bărbatul în vârstă de 53 de ani, din Plopeni, județul Suceava, care avea nevoie de ajutorul și mobilizarea noastră, a tuturor, pentru a ajunge la clinica Anadolu din Turcia, unde ar trebui sa urmeze procedurile necesare pentru a avea o șansă la viață. După intervențiile din luna decembrie au ales să urmeze în România tratamentul procurat din Turcia, realizand altfel o economie de 2300 de euro săptămânal.Legat de situația actuală, fiul domnului Matras, Petru Matras, ne transmite : „Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns și la a patra ședință de chimioterapie și imunoterapie în Turcia, stressul s-a mărit considerabil, iar starea psihică a tatălui meu a scăzut odată cu kilogramele, dar ce ne face să mergem înainte este speranța de la Dumnezeu, motivația Domnului doctor Sinan, un om cu un suflet peste așteptări și de o credință uriașă.Totodată, interacțiunea cu oamenii cu suflet mare face ca lupta lui tata să fie mai ușoară, gândurile și sentimentele transmise de voi, oameni frumoși, aduc alinare și bucurie pe chipul tatălui meu.Din păcate lupta ce o credeam aproape câștigată, este de fapt doar începutul unui drum lung pe care trebuie să-l urmăm.Ne păstrăm totuși încrederea că vom reuși”.
Familia Matras a fost informată că pe data de 25 ianuarie sunt așteptați în Turcia pentru reevaluare și operație estetică pentru reconstrucția de 60% a părții de la nas în jos. Urmează o operație dificilă….în urma intervențiilor din țară, el nu mai are mușchii feței, fiind necesar implant de mușchi de bovină sau mușchi de pe ambele picioare, pentru a putea reconstitui partea musculară a feței. Trebuie să achite 50% din suma operației în care intră implantul de mușchi și mandibulă artificială, urmând ca după finalizarea tuturor intervențiilor chirurgicale să urmeze încă 15 ședințe de fizioterapie a feței pentru a putea lucra mușchii noi ai feței.
Domnul Matras a ajuns la capătul puterilor, distrus fizic și psihic, vede cu greu lumina de la capătul tunelului, au rămas fără resurse financiare pentru a continua și tot efortul de pana acum poate fi în zadar dacă nu continuă. Plânge și este deznădăjduit.Are nevoie de noi.Suntem în putere să îi redăm speranța și bucuria de a trăi.
Este momentul să arătăm că suntem din nou solidari, orice sumă, indiferent de valoare, îl poate ajuta pe domnul Matras să continue procedurile și să aibă o șansă de vindecare.
Contăm pe sprijinul dumneavoastră, ca de fiecare dată!
Pentru toți cei care doriți să susțineți acest caz, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.Sumele vor ajunge integral la domnul Matras, noi nu percem comisioane și nici nu avem costuri, activitatea este realizată integral cu voluntari.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu