Revenim cu noutăți despre situația lui Matteo, micuțul luptător din Bacău, care alături de întreaga familie este hotărât să iasă câștigător din lupta cu sindromul Lyell.
În aceasta seară va zbura spre Turcia, unde va fi supus din nou unui control amănunțit și medicii vor încerca să îi îmbunătățească starea actuală.
Din păcate situația lui Matteo nu este una foarte bună. Nenumăratele intervenții suferite și-au pus amprenta pe întreg organismul lui firav, iar Sindromul Lyell continuă să îl dea peste cap. Încă îi sângerează urechea și ochișorul, are probleme cu ficatul, stomacul și alimentația, face terapie pentru a- și corecta frica și fobia dezvoltate datorită situațiilor cu care s a confruntat până acum.De curând a fost operat la Spitalul din Bacău, unde a suferit o circumcizie, care se vindecă destul de greu și nu pare să fi rezolvat problema cu care se confrunta.
În Turcia urmează să fie supus unor examinări succesive pe zona dermatologică, imunologică, gastro, ORL, control pediatric general, pentru a I se face o noua evaluare și a primi noi recomandări terapeutice.Doar pentru controalele de rutină au primit o factura ce depășește cu mult suma de 3.000 de euro, la care se vor adăuga costurile generate de noile investigații recomandate în funcție de starea lui actuală.
Lui Matteo nu îi lipsește curajul, nu ii lipsește dorința de a fi din nou un băiețel sănătos cu o copilărie fericită și lipsită de griji, însă îi lipsesc banii pentru ca visele lui să devină realitate.Are nevoie urgentă de fonduri pentru investigațiile și tratamententele din Turcia, dar și pentru terapiile de recuperare de acasă. Orice ajutor este binevenit și contează enorm.A ajuns până aici și ar fi păcat sa nu îi oferim sprijinul pentru a învinge boală.
Va punem la dispoziție conturile tatălui, Roșca Gabriel, unde puteți face donațiile:
Titular: Roșca Gabriel
RO18BTRLRONCRT0446653002 – Cont lei
RO92BTRLEURCRT0446653001 – Cont euro
Pentru firmele care doresc să doneze, vom folosi în continuare conturile Fundației, pentru ca sumele să se poată deduce.
Mulțumim tuturor celor care au fost până acum alături de Matteo , cât și celor care îl vor sprijini în continuare!!!
Împreună pentru Matteo!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu