❗❗❗Încă 130.000 de euro pentru a-l salva pe Ștefănel❗❗❗
❗❗❗Orice donație este prețioasă ❗❗❗
Revenim cu povestea lui Ștefanel, băiețelul de doar 3 ani, din Zvoriștea, județul Suceava, care nu își poate permite să mănânce decât morcov, carne de pui și pește cod, din cauza alergiilor pe care le are. A fost diagnosticat la vârsta de 9 luni cu Sindromul Wiscott Aldrichh și a petrecut până acum luni de zile în spital alături de mama sa, Lidia.
Pentru a ține boala sub control Ștefan Rotariu are nevoie de un transplant de măduvă. Cu ajutorul dumneavoastră s- au strâns primii 20.000 de euro și Ștefan a plecat spre Italia, cu o aeronava pusă la dispoziție în mod gratuit de cei de la Asociația Blondie.Momentan se află la Ospidale Pedriatico Bambino Gesu și este supus primelor analize și investigații. O echipa formată din 5-6 medicii interacționează de două ori pe zi cu băiețelul și pregătesc terenul pentru transplant.
❗❗❗Ștefan mai are nevoie de 130.000 de euro pentru a învinge în lupta cu boala și a face transplantul de măduvă ❗❗❗
Apelăm din nou la dumneavoastră, oameni solidari cu cazurile noastre, pentru a- i da o mână de ajutor acestui mic îngeraș care are dreptul la viață și la bucuriile copilăriei.Viața nu mai poate fi pentru el chin, durere, spitale și interdicții permanente, și stă în puterea noastră să îi redăm visele atât lui cât și familiei greu încercate de această boală.
Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată si că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU ȘTEFAN ”.
Vă reamintim pe această cale că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul solicitat, Fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele dumneavoastră nu sunt impactate de alte cheltuieli.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.
Contăm pe ajutorul dumneavoastră, ca de fiecare dată!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu