Astăzi, Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România, a dat startul campaniei de modernizare a Centrului de Transfuzie Sanguină Suceava.

Primul obiectiv atins – achiziționarea unui generator de curent electric. Din cauza deselor întreruperi ale energiei electrice, se riscă deteriorarea sângelui, el trebuind să stea la temperatură constantă de 4.5 grade. Generatorul va fi destinat strict frigiderelor în care este stocat sângele recoltat.

Acesta este doar primul pas dintr- o serie de achiziții pe care le avem în vedere pentru modernizarea Centrului de Transfuzie Sanguină Suceava, centru pe care dorim să îl aducem la standarde europene și să devină un exemplu pentru celelalte centre din țară. Deasemeni, Andrei Iacov, membru al Fundației dorește să modernizeze toate centrele din România, să angreneze în acest proces agenții economici din localitățile respective și astfel lupta pentru sânge în România să aibă doar de câștigat. Acțiunilor noastre s-a alăturat și Lucian Varariu – voluntar veteran de acum al Fundației noastre dar și Sorin Mihalescul, sportivul cu inimă de aur care nu poate rămâne indiferent la problemele cu care ne confruntăm ca și sistem, voluntarul nostru din linia întâi.

Mulțumim în mod deosebit Hotel Aldi prin Dani Rîpan și NFS Express SRL prin Popovici Paul care ne-au ajutat cu sponsorizări pentru achiziția generatorului vital pentru calitatea sângelui din Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava.

Puteți în continuare să ne susțineți acțiunile prin donații conform detaliilor de mai jos.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU
și pe site-ul Fundatiei www.funord2001.ro, direct cu cardul.
#donezEU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu