Suceveanca noastră, Dr.Dana Mihaela Jianu, chirurg plastician la Clinica ProEstetica, medic primar, Doctor în Științe Medicale, Cercetător Științific al Centrului de Medicina și Chirurgie Regenerativă de pe lângă Academia Română de Științe Medicale, ex Prof. Asociat UMF “Carol Davila”, cu o vastă activitate în domeniul medicinei este un nume sonor în chirurgia plastică-estetică din România și din străinătate.

Pe lângă misiunea de a oferi servicii medicale și chirurgicale de înaltă calitate și profesionalism, Dr. Jianu este un om cu sufletul mare, o persoană care ajută, îndrumă și se implică în activități sociale.
La fel cum sufletul omului este însetat de frumusețe și perfecțiune, la fel pentru Dr. Dana Mihaela Jianu sunt extrem de importante principiile, valorile și armonia din tot ceea ce o înconjoară, motiv pentru care răspunde prompt la orice strigăt de ajutor venit din partea celor aflați în nevoie. Astăzi, doamna doctor este alături de noi și susține activitatea Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România, precum și campaniile noastre de donare de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu