Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să credem în ele și să le urmăm. După 28 de ani de muncă perseverență, echilibru, determinare și organizare,

Dorel Toma

a făcut saltul de la adolescentul de 15 ani care lua contact pentru prima dată cu acest sport, Culturismul, la cel de Campion European Absolut, votat de toți cei 7 arbitri prezenți la competiție. Este singurul deținător din România a unui astfel de titlu. Drumul nu a fost ușor, un vis nu devine realitate prin magie. Este nevoie de sudoare, determinare și muncă asiduă, însă oricât de greu a fost și oricâte obstacole a întâmpinat, Dorel le-a înfruntat cu curaj și demnitate și a fost capabil de mari sacrificii pentru a-și continua pregătirea și a-și urma destinul. Dorel a știut că diferența dintre posibil și imposibil stă în determinarea sa de a face lucrurile corect, de a- și atinge cele mai inalte standarde ale sale și de a-și depăși limitele. Pentru toate eforturile sale, pentru că a demonstrat că visele pot deveni realitate, pentru că a dus Suceava pe culmile gloriei europene și ne-a făcut mândri de rezultat, propunem și susținem Dorel Toma – Cetățean de onoare al orașului Suceava. Așteptăm autoritățile să se implice și să puncteze acest succes. Noi suntem necondiționat alături de el, de voluntarul nostru, care pe lângă lupta sa din sala de sport, luptă și alături de noi pentru rezolvarea sau ameliorarea cazurilor sociale pe care le întâlnim.

Campionii sunt făcuți din ceea ce au adânc sădit în ei: o dorință, un vis, o chemare și știu că fără disciplină, succesul este imposibil. Pentru a-și putea continua programul de antrenamente și nutriție Dorel are nevoie de ajutorul și susținerea noastră. Nu poate face față singur efortului financiar pe care îl implică cucerirea ultimei redute, participarea la Campionatul Mondial de Culturism.Ii suntem datori Campionului European Absolut suceveanului nostru, cu acest sprijin.
Alăturați- vă sportului sucevean, sustineți campionii!!!
Pentru toți cei care doriți să sustineti inițiativa noastră, vă punem la dispoziție conturile Fundației pentru donații.
Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:
RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei
Sau
RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu