Un zâmbet dulce și discret, o privire blândă și pătrunzătoare, un chip angelic…da, Ramona Elena Țoapă, polițista de numai 20 ani lovită crunt de un diagnostic înfiorător: leucemie.
Uneori, visul sărută împlinirea și, prin muncă asiduă, concentrare și curaj, acesta poate deveni realitate. Visul Ramonei din copilărie a fost să îmbrace haina de polițist și prin forțe proprii acesta a devenit realitate. Din păcate însă, s-a bucurat pentru puțin timp de noua poziție în care își putea servi Patria, întrucât un diagnostic dur i-a schimbat întreaga viață.
Printr – un efort susținut și consecvență, comisarul șef Sorinel Apostol, șeful Ramonei, de la secția 25 de Poliție a Capitalei, a reușit o mobilizare exemplară a colegilor din MAI și nu numai, pentru donarea de sânge, element vital pentru tratamentul Ramonei, dar și pentru strângere de fonduri necesare tratamentului extrem de costisitor. Deși a dirijat întreaga acțiune pentru salvarea Ramonei, Sorinel Apostol nu își alocă merite deosebite, considerând că a fost doar voia lui Dumnezeu ca el să preia și să ducă la bun sfârșit toate demersurile necesare. Pe lângă partea financiară și de tratament, domnul comisar sef se ocupă și de partea psihică a Ramonei, colectând și trimițând constant mesaje de încurajare și susținere din partea colegilor și a oamenilor de bine din țară. De ziua ei, pe 6 iunie, deși aflată în spital, a avut partea de o mare surpriză pusă la cale de oameni dragi în curtea institutiei. Mai multe detalii și poze, precum și situația la zi a Ramonei o puteți urmări pe pagina de Facebook UNIȚI pentru Ramona.
Tratată inițial la Spitalul Universitar din București, prin efortul domnului comisar șef Sorinel Apostol, susținut de colegi, de mulți oameni cu suflet, de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, a Inspectoratului General al Poliției Române, a Departamentului pentru Situații de Urgență și Asociatia Internationala a Politistilor – Sectia Romana, Ramona a fost transportată pentru tratament în Italia. Deși dârză, curajoasă și puternică la serviciu, răpusă de boala cruntă, Ramona simte nevoia unor încurajări constate, a unor îmbrățișari, a unor suflete dragi, care să-i fie mereu alături.
Ramona este o luptătoare, dovadă stă și faptul că organismul acesteia răspunde la tratament, însă lupta nu este gata, încă nu am câștigat bătălia finală, și pentru a fi învingători avem nevoie ca voi toți să vă alăturați misiunii noastre de a o salva.

Avem nevoie de fonduri, donații făcute din inimă, indiferent de valoare, suma acestora poate face diferența și îi poate permite Ramonei continuarea tratamentului.

Fiți eroii Ramonei!!! Are nevoie de fiecare dintre noi și mai ales de gesturile noastre mărunte de susținere!

Dacă doriți ca împreună să readucem lumina pe chipul Ramonei, să îi redăm visul de a fi în continuare polițist în slujba legii, vă invităm să vă alăturați acțiunii noastre. Andrei Iacov– membru al Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România s-a alaturat cu drag eforturilor domnului comisar sef Sorinel Apostol, a donat deja suma de 5.000 de lei pentru tratamentul luptătoarei noastre și dorim să ne mobilizăm și să ajutăm în continuare.

Donațiile pentru tratamentul Ramonei pot fi făcute în contul deschis în lei pe numele acesteia -Țoapă Elena Ramona – la Raiffeisen Bank:

RO56RZBR0000060020615280

Împreună suntem mai puternici și ajutăm din suflet! Contăm pe dumneavoastră!!!

Mulțumim din suflet pentru susținere Steelcorp Distribution SRL din Cluj Napoca prin Maria Fonai, Sport Center Suceava prin Ovidiu SfetcuMobispeed SRL prin Borhan Ramona MihaelaAC Mobile SRL prin Alin Cretu, Valexin Suceava prin Adrian VacariuNFS Express SRL prin Paul Popovici, ERICHMAN prin Raluca MovilaSC Gamar Construct SRL prin Berariu Constantin oameni cu suflet mare care sunt alături de noi și contribuie material necondiționat și fără de care nu ne-am putea continua activitatea și am putea readuce zâmbete în sufletele greu încercate ale semenilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu