Avem nevoie urgentă de donatori de sânge grupa A II Pozitiv.La Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava stocurile pentru acest tip de sânge sunt inexistente.Deasemeni nevoia acută de sânge o întâlnim pe toate grupele sanguine!
În spital, Mihliuc Gheorghe, din Suceava, cu Sindrom mieloproliferativ cu anemie severa și insuficiență cardiacă are nevoie urgentă de această grupă de sânge pentru a supraviețui.Pe lângă acesta, mai sunt încă doi bolnavi în stare critică care așteaptă transfuzii pentru aceeași grupă sanguină, dintre care una este o viitoare mămică aflată în comă.

Vă încurajăm să deveniți eroii lor! Sângele dumneavoastră poate salva o viață! Haideți să ne mobilizăm și să donăm ! Grupa A II pozitiv este una dintre cele mai întâlnite grupe sanguine.

Centrul de Transfuzie Sanguină Suceava vă așteaptă ! Puteți dona în siguranță! Toate protocoalele de igienă sunt respectate! Fundația Umanitară Nord 2001/ Sânge pentru România este mereu preocupată de existența stocurilor de produse dezinfectante, astfel încât dumneavoastră să fiți protejați!

Vă așteptăm la donare atât la Suceava, cât și în întreaga țară !!! Nu pierdeți șansa de a deveni eroii celor in nevoie !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu